Spelenderwijs een instrument

Spelenderwijs een instrument leren.
Hoewel om verschillende redenen de meeste kinderen instrumentaal en vocaal onderwijs gaan volgen als ze rond de 8 jaar zijn, zijn er ook kinderen die op hun 5e precies weten welk instrument hun absolute voorkeur heeft. Niet alle instrumenten zijn geschikt om er jong op te beginnen. Voor bepaalde blaasinstrumenten is het van belang dat de melktanden gewisseld zijn.
In overleg met de betrokken docent wordt gekeken of het mogelijk is dat gestart kan worden met lessen op een instrument.

5-6 jaar
Kinderen kunnen alleen (20 min) of in een klein groepje les (van 30, 40 of 45 min) krijgen. De cursussen ‘Speel!’ zijn 10 weken. Lesdag en lestijd zijn in overleg met de docent.
Nadat de cursus is afgelopen kan er voor een vervolg van 10 weken ingeschreven worden. In een cursusjaar kunnen zo 3 of 4 cursussen van 10 weken achter elkaar gevolgd worden.

6-8 jaar
Kinderen kunnen alleen (20 min) of in een klein groepje les (30, 40 of 45 min) krijgen. Het verdient aanbeveling eerst een korte cursus van kennismakingscursus van 5 weken te volgen. De cursussen ‘Speel!’ voor 6-7 jarigen zijn jaarcursussen. Lesdag en lestijd zijn in overleg met de docent.

 Doelgroep: 5 - 7 jaar ind. 5 - 7 jaar duo
 Docent: diverse docenten  diverse docenten
 Aantal lessen: 10 (20 min.)  10 (30 min.)
 Tarief: € 132,00  € 108,00
 Lesdag/lestijd: in overleg  in overleg