Kortingen

  • Lesgeldreductie. Voor inwoners van de gemeente Zuidplas met een laag inkomen bestaat een aantal gemeentelijke regelingen om extra geld te ontvangen voor bijv. het lidmaatschap van een vereniging. Informatie is verkrijgbaar bij de balie van de afdeling Werk en Inkomen van de gemeente.
  • Rotterdampas. Leerlingen uit  de gemeente Zuidplas met een Rotterdampas kunnen eenmaal per jaar een korting krijgen van € 25,- op het volgen van een cursus boven de € 100,-.
  • Gezinskorting. Indien meerdere leerlingen tot 21 jaar, woonachtig binnen de gemeente Zuidplas uit één gezin afkomstig zijn, wordt voor het tweede kind en de volgende kinderen 10 % gezinskorting op de lesgelden toegekend.  Deze korting geldt alleen voor jaarcursussen.

Korting op samenspelgroepen. Deze korting geldt alleen voor leerlingen van  MOZ-Art die naast het deelnemen aan samenspelgroepen en/of theorielessen ook instrumentale of vocale lessen volgen.

Instrumenten / Docenten Nieuwerkerk

Hieronder vindt u een opsomming van de instrumenten waarop les wordt gegeven op de locatie Nieuwerkerk van de Stichting MOZ-Art en de docenten die die lessen geven. Meer informatie over het betreffende instrument of de betreffende leerkracht, krijgt u door op het info veld te klikken.

Muziek op schoot / Muziek met peuters info Corry de Klepper info
Muziek op schoot / Muziek met peuters info Joyce Bellefroid info
Algemene Muzikale Vorming info Joyce Bellefroid info
Blokfluit info Saskia Teunisse info
Dwarsfluit info Tineke van Geuns info
Klarinet info Joyce Bellefroid info 
Saxofoon info Tom de Vette info
Trompet info Ruben van der Kleij info
Hoorn info  
Viool/Altviool info Monique van Leeuwen info
Cello info Rosette Kruisinga info;
Harp info Reinilde Zevenbergen info
Gitaar info Harald Boxtart info
Elektrische gitaar/Basgitaar info Harald Boxtart info
Ukelele info Harald Boxtart info
Keyboard info Armand Dusault  
Musical info Lorance van Buren info
Piano info Koos van Vliet info
Slagwerk info Kees de Dreu info
    Rob Wijtman info
Zang info Tineke van Geuns info

De leerlingen dienen thuis te beschikken over een goed instrument.
Bij aanschaf is het verstandig de docent te raadplegen. Er wordt van de leerlingen verwacht dat er thuis  regelmatig geoefend wordt, want voor het aanleren van instrumentale en vocale vaardigheden is dat noodzakelijk. Een leerling is verplicht om de lesbenodigdheden die voorgeschreven worden, zoals bladmuziek, aan te schaffen.

Rapporten
Leerlingen tot 18 jaar krijgen twee keer per jaar een rapport.

Voorspeelavonden/ Concerten
De instelling voor muziek vindt het belangrijk dat de leerlingen zich presenteren op voorspeelavonden en concerten in eigen huis, maar ook op diverse andere locaties.

 

Algemene informatie

Faciliteiten
De studio’s en de aula in Nieuwerkerk a/d IJssel kunnen gehuurd worden.


Aanbod op maat
MOZ-Art maakt workshops op maat in het kader van een bedrijfsuitje, een teambuildingsdag of bijscholing van bijv. leerkrachten van het basisonderwijs en peuterspeelzaalleidsters.


Samenwerking
MOZ-Art werkt samen met muziekverenigingen en koren. Verder vindt er geregeld overleg plaats met andere organisaties die zich met cultuur bezighouden in de gemeente Zuidplas, zoals de Bibliotheek, de Historische Vereniging Nieuwerkerk, het TVO (Thorbecke Voortgezet Onderwijs) en het Comenius College.